Wednesday, 26 March 2014

saya sayanG awAk ..


assalamualaikum...

awak..saya syg awak..sy mntk maaf klau ap yg sy buat ni trase mcm sy pakse awak..sy bt ni pn sbb x nk org lain ambk awk dari saye..sy x nk khilangan awk..sy x nk org lain anggap awk x de sape2 lagi..ok, lps ni sy x kn pakse awk bt ap2 lagi, biarlah dgn kerelaan awk sdiri..sy x nk awk fkir sy mcm budak2..bnde yg x pnting pn sy anggap serius..sy jnji x kn buat lagi..ni bkn mksud sy x ambk peduli tp lebih baik dgn kerelaan sdiri..


saya selalu berdoa dan berharap..suatu mase nanti, apabila saye lihat awk dpn saye, saye akn dpt pahala same sperti sy lihat langit..
   awak tahu kn..saye suke tgk akn langit tu, sentiase berubah ttapi masih di bwh awan yg same di bawah cinta yg satu..




( >_< )


Monday, 24 March 2014

Akhirnya terJawab !!!


assalamualaikum...

saat ini, menitis air mate apabila penantian itu terjawab akhirnya...takziah dan al-Fatihah buat keluarga mangsa MH370 ats ap yg brlaku. bukan sahaja keluarga yg bersedih,  tetapi seluruh rakyat Malaysia meratapi kesedihan dgn jawapan PM sebentar tadi..moga Allah memberi ketabahan  buat keluarga penumpang dan krew MH370. setelah hampir 2 mnggu lebih, plbagai andaian di buat, akhirnya disahkan bahawa pesawat itu berakhir di tengah lautan Hindi. tiada yg mustahil bagiNya..

kehilanganmu turut dirasai seluruh dunia :((


Tuesday, 18 March 2014

Rindu itu Satu anuGeraH !!!


Assalamualaikum

rindu...semue org ada perasaan rindu...x kiralah rindu kt sape2 pn, yg penting perasaan itu.. perasaan itu lahir kerana ia satu anugerah..anugerah dari Yg Esa..bkn semue org kite blh rase rindu...hanya org yg terpilih je yg kite ad perasaan rindu & dirindui..perasaan rindu ni lahir sbb hati kite dh terikat dgn diri masing2 yg merindui & dirindui..rindu knp?? mgkin sbb kite dh syg sgt kt seseorg tu, da lame x jmpe die, da lame x tatap muke die, x dgr suare die n byk lagi la...hihi..beruntung kn jadi diri yg selalu dirindui  ni mcm mak ayh saye la...rindu sgt pd 2 insan ini...insan yg selalu dirindui...bile dpt dgr suare kt hp pn da ok skit..dpt jgk la kurgkan rase rindu ni..huhu...kt encik tunang pn, rindu jgk..da lame x jmpe kn?? yg penting rindu ni dpt disampaikn melalui doa..doa buat insan2 yg dirindui..heheh..ok..sebenarnye kite nk ckp yg kite rinduuu sgt2 kt mereka2 ni...RINDUU...


like the sound of piano :))



salah satu bunyi yg aq suke ialah sound of piano...suke sgt sbb slow sound..feeling2 gitu...bile dgr, rse mcm dlm suasane romantik gitu..hihi..ad sape2 sudi mainkan piano tuk i tak??  heheh..gedik je kn.. :))
ok..layan kjp..best woo..





Monday, 10 March 2014

SepanTas kiLat



assalamualaikum...

hari ni, dh masuk minggu ke 4 tuk last sem...terasa cptnye mase berlalu pergi..rase mcm x prcaye aq dh final year..3 tahun bermusafir di bumi Bangi..banyak perkara yg aq dpt..keje pn berlambak lambak lagi nk kene settlekan..tesis lagi..tp aq still relax, bt x tau je...knp dgn aq ni??? haishh....pening nk fikir..mood rajin dtglah kpdaku ni....hihi..hati ni terase nk enjoy je...tiap2 weekend terase nk jlan2 je...apehal la dgn aq ni....dlu mase 1st nk jejak kaki ke Bangi ni dah terfikir dh dpt bayang msti lmbat lagi nk abis stdy ni...skrg dh x caye pulak da nk abis...sayang pulak rase nk tnggal kwn2 nk tggal Bangi ni..heheh..mgkin mase terlalu mencemburui aq kot..hahah...sepantas kilat aq rase...semoge Allah permudahkan segala urusanku dan kawan2 ku..semoge kami semue perolehi kejayaan..


keje nk enjoy je kn... :) peace