Saturday, 8 June 2013

~ SpenD tiMe with My LoVe ~


              Assalamualaikum...


ni la weekend yg saya tnggu2 ni..hehe..saya happy sgt dpt jugak jmpe awak..trime kasih sgt2 muhammad afiq sudi dtg jenguk saya dari jauh2 tau..dpt jugak luangkan mase dgn awak kn sblum awk prgi keje ni..terubat rindu saya..



teman awak mkn2 tp sy x mkn pn sbb x de mood


akhirnya smpai jgk hajat awk nk bli bnde ni kn??
sy hrp lps ni hbgn kite makin brtmbah rapat lgi..sy syg awk !!


tinta hati kami..mmuuuuuuaaahh :'))


ni la yg sy duk tggu2 dr trengganu...keropok lekor..dh lame x mkn ni bru dpt mkn..tq bwk ni tuk saya


kadang2 Allah menjarakkan hubungan kite, kemudian Dia datangkan dugaan,
puas kita menangis, mencari dan merindu orang yang kite syg...
rupanya Allah nk hadiahkan kite rindu yg berpanjangan agr kite tahu erti kesabaran :))




10 comments:

  1. suka ayt akhir awk.. hope berkekalah insyaallah..
    pija pn lme xjumpe si dia.. heehhe..

    http://ceritapija.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Semoga berkekalan ke jinjang pelamin, ke anak cucu, and till ke jannah also... =)

    ReplyDelete
  3. dah lama xmakan kopok lekor... hehe

    btw, done follow awak... #13 :)

    ReplyDelete
  4. tq..hehe
    jmput ke trengganu nk mkn kepok lekor..sedapp :'))

    ReplyDelete
  5. teringin pulak nak makan kerpok lekor ganu, dah lama tak makan

    ReplyDelete
  6. perrggghhh. kopok lekor aaaaa. alahai, kecur aek lio. hehehe

    p/s : jom kita exchange link iklan kat sini : http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/06/13-cara-malas-nak-tingkatkan-earnng.html

    ReplyDelete
  7. hehehe...teliur kn tgk kepok lekor

    ReplyDelete