Tuesday, 15 October 2013

u always make me smile :))


salam cinta...

terdengar suara angin yang bernyanyi…
mengisi hati teriak sepi pada si pemilik hati ini…
aku hanya bisa menangis mengingat wajahmu mendengar suaramu…
hanya dia yg ku cintai, hanyalah dia yg ku sayangi…
izinkanlah aku bersamanya sampai samudera mengiring…
berikanlah aku kesempatan memeluk hatinya…
ikhlas ku berikan semua yg ku miliki…


bermadah di petang hari…hehehe…sememangnya terdetik dari hati mengingati kisah semalam…sadisSss…semalam seharian saya merajuk dgn si dia...hanya diam membisu seribu bahasa ketika bibir x mampu menjelaskan apa yg terbuku di hati..pagi semalam kami mcm biase bergurau senda, suka2..kami ckp2 la psal planning kami nk raye same2…tapiiii….terdiam sekejap bila dia bgtau dia nk dtg raye umah sy awal2 pagi…pelik la pulak nk dtg awl2 tp dlm fikiran da dapat pikat ape diaaaaaaaaa…..mesti keje punya pasal ni…kn???..sy pakse jugak bgitau ape die…last2 die mengaku jugak terpakse pegi keje di pagi raye..ok fine !!! merajuk dgn die….msj, call semua x jwb..sampai mlm saye merajuk..tapi kesian la pulak kt die merayu2 mntak sy jwb call sbb nk jelaskan knp die kene pegi keje padahal da janji nk cuti lame sikit..tp, hati saye ni keras pulak ego tinggi la katekan… (dalam hati bukan main rindu betul nk dgr suare die)..mlm tu serius x de mood nk tlg mak msk2 tuk pagi raye…macam biase la nasi minyak menu utama kami…mlm tu sy nangis smpai lebam mate ni haa…smpai pkul 1 lebih die asyik call je..sy bgtau die da nekad x nk jumpe die sbb kecewa…cewahhh…merajuk bagai…tp die still x putus ase ttp jgak nk dtg umah awal pgi…akhirnya sy pn tertido…awal pagi dgr hp asyik bunyi je..tgk jam baru pkl 4 lebih..ni mesti die kn….tgk hp ad msj ‘subuh esk abg dtg umah syg’…haa??? degil jugak nk dtg…dlm hati (memang mengharapkan die dtg)…hihihi..sy cpt2 bangun tlg mak ape yg patut kt dapur…then,mandi2 siapkan diri….tgk hp ad lagi msj ‘abg otw pegi umah syg’…ok….sy pn ape lagi kelam kabut la mane x nye pagi2 da nk dtg umah, nasi myk pn x masak lagi nk hidang…pkl 6.30 die da sampai umah..so, sy hidangkan ape yg ade jela…hari masih gelap lagi ( catat dlm sejarah la ni ad org dtg raye awl2 pagi)…die dtg dgn siap pakai baju keje sbb pkl 9.30 da nk kene ad kt airport terengganu…lame jugak la singgah kt umah tp kesian x sempat nk hidang nasi myk…pkl 7 lebih die da mintak izin nk balik sbb da lewat…tp sempat jugak la bekalkan nasi minyak buat alas perut nanti…sblm pulang die ad bagi sesuatu kt saye (terime kasih abg) …apepun terime kasih sgt2 sbb dtg jugak umah syg…syg syg sgt abg….u always make me smile…x hilang rindu sbb dpt tgk skjp je L L L…syg tunggu abg balik…



cyg sgt oppa....rinduu......


No comments:

Post a Comment