Monday, 10 February 2014

SekaRang Dah LaiN



assalamualaikum

alhamdulillah...suatu perubahan...mlm ni mate trase nk nmpak kelainan dlm blog ni..hehe..n then, aq mule la nk edit2 skit blog ni biar nmpak cute skit...org di sane sibuk skit, kite bosan2 maka terhasillah bende baru...berwajah baru...ok la dari sblm ni kn..life kami pn dah bertukar skit..huhuhu..dulu sweet sour couple, sekarang dh jadi tunangan org...i'm not single lagi ok !!! ....sy dh ade die..die pn dh ade sy...no gatal2 lagi ok...kene fkir mase dpn pulak..dlm suasane baru mcm skrg pn, dugaan tu ttp ad tp aq kene hadapi jgak...kdg2 melenting jugak dlm sabar2 pn tp lame2 die makin kurang...mcm ni la kite sbgai manusia ttp ad dugaan same ad besar @ kecil...ats diri masing2 blh terime or tidak...aq akui diri ni pn kdg2 x kuat jgak tp nk bt mcm mne...life must go on...hihi..ok sampai sini je coretan mlm ni :))






No comments:

Post a Comment