Thursday, 21 June 2018

My L!ttLe Fam!Ly


assalamualaikum...




lamanya ibu x jenguk belog ni...bukan ibu lupa tapi masa x mengizinkan...rindunya kemain nk jenguk sini..tapi ibu perlu ingat..ibu ada benda lagi penting dr belog ni....ibu ada tanggungjawab yg lbih besar prlu ibu buat...maklumlah, since ad little family ni ibu x boleh dh nk fokus kt belog ni je...lain la dulu mase ibu bujang2...hampir 1 hari ibu duk hadap belog ni nk bg jadi mcm skrg...ada bnda nk crite ibu tulis terus..dulu time ibu study, blh la ibu nk hbiskan masa dpn lappy tp skrg nk bukak lappy pn...kena tggu si kecil tu lena di ulit mimpi dulu :-)..


ibu x nak bebel pnjg2...ibu just nk simpang kenangan kami 3 beranak kt sini je...nnti boring2 ad masa terluang blh la ibu jenguk lagi.semoga kita semua diberkati Allah...semoga family ibu bahagia selalu disenangi org sekeliling...ibu pn doakan tetamu belog ni sentiasa dilimpahi rahmat Allah..aminn



:-)

bwk ainul jln kl

short vacay 2018..cameron

ibu,ainul,abi

ainul skrg dah 1 tahun 8 bulan

yg ni gambar latest...aidilfitri 2018



No comments:

Post a Comment